O nas

Začetki družinskega podjetja NAKOPLAST d.o.o. segajo v daljno leto 1965, ko je s proizvodnjo drobne plastične galanterije pričel Stane Štiftar.


Po letu 1980, ko postane nosilka dejavnosti hči Nataša, začne podjetje proizvajati različne polizdelke iz brizganih plastičnih mas, predvsem ohišja za elektroniko in vtikače za prenapetostne zaščite, drobne plastične dele za lesno stavbno pohištvo kot tudi druge izdelke po željah in naročilu kupcev.

Podjetje danes posluje tako doma, kot v tujini in je skozi leta zgradilo tradicijo ter močno zaupanje partnerjev, ki v nas prepoznajo zanesljivega in stabilnega partnerja.
 

Proizvodnja poteka na površini več kot 200 m2 in je opremljena z najnovejšimi stroji in ostalo tehniko za brizganje termoplastov. Trgu ponujamo brizganje termoplastov na električnih strojih s kapaciteto od 5g do 300g in zapiralno silo 20 do 160T. Vsi stroji so opremljeni z vso potrebno periferno opremo (dozatorji, trakovi, sušilci…) za izdelavo najbolj zahtevnih artiklov. Prav tako kupcem nudimo svetovanje pri razvoju novih artiklov in izdelavo orodij v kooperaciji. Nudimo tudi lastno dostavo izdelkov iz naše proizvodnje.
 

Že več kot 50 let držimo korak z razvojem iz našega področja, skozi znanje in uvajanje novih materialov in stalnim posodabljanjem strojnega parka. Kakovost naših storitev je na zavidanja vrednem nivoju.


Mednarodno certificirano podjetje

Kot ISO 9001:2015 certificirano podjetje sledimo svetovnim zahtevam in smernicam za dosledno proizvodnjo materialov, izdelkov, procesov in storitev, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti.

Okoljevarstvo 

Zavedamo se pomena okoljevarstva, zato v podjetju Nakoplast d.o.o. izvajamo kar nekaj ukrepov, ki zmanjšujejo obremenitev okolja:

  • Odpadna plastika- del odpadne plastike ponovno recikliramo, preostali del odvaža podjetje, ki se ukvarja z reciklažo.
  • Kartonska embalaža - odpadno kartonsko in papirno embalažo recikliramo.
  • Hrup – proizvodnji proces se izvaja v zaprtih prostorih tako da se ne obremenjuje okolje.

Stalno sledimo novim trendom in zakonodaji iz področja okoljevarstva.

 

Za več informacij nas lahko pokličete na tel.št.: 01 722 61 71, 041 761 180 in 040 396 306 ali pošljite povpraševanje